Francis en Daan in een middagvullend programma.
Francis en Daan in een middagvullend programma. Foto: PR

Francis van Broekhuizen treedt op in Rijnsburg

woensdag 28 september 2022 14:30

‘Nog enkele kaarten verkrijgbaar’ 

Francis van Broekhuizen, de inmiddels van radio en televisie bekende komische sopraan, komt optreden in Rijnsburg. Samen met Daan de Mooij van Lollypop Entertainment zorgt zij voor een middagvullend programma. 

Woensdagmiddag 28 september komt Francis met een speciaal programma naar de Voorhof, Vliet NZ 36 in Rijnsburg. Daar brengt ze een programma van mooie muziek en melodieën, maar ook sketches en leuke voorvallen die ze in haar leven meemaakt. Onlangs presenteerde zij nog haar boek en over enkele weken schittert ze in het Kerstcircus en in de theaters in Nederland. Rijnsburg en Katwijk kent ze als geen ander en samen met Daan de Mooij zal ze ruim anderhalf uur optreden verzorgen. De zaal gaat open om 14.00 uur en de aanvang is 14.30 uur. Kaarten voor deze middag à € 10,- zijn verkrijgbaar bij Rudolf Mode in de Hoftuin.

Er zijn nog kaarten, dus wees er snel bij om deze rasartieste van dichtbij mee te maken.

Locatie

  • De Voorhof

    Vliet Noordzijde 36
    2231GN Rijnsburg