Voor 3- tot 5- jarigen is er in de Makersplaets Peuterbieb. | Foto: pr
Voor 3- tot 5- jarigen is er in de Makersplaets Peuterbieb. | Foto: pr Foto: pr

Ukkie-uurtje in de Makersplaets

dinsdag 27 september 2022 15:45

De bibliotheek is er voor iedereen, en dus ook voor onze jongste bezoekers! Kinderen van 3 tot en met 5 jaar zijn op dinsdag 27 september samen met hun ouders van harte welkom in de Makersplaets om elkaar te ontmoeten, te luisteren naar een prentenboekverhaal en mee te doen aan leuke activiteiten. Ook je knuffeldier mag mee op jacht.

Tijdens het Ukkie-uurtje wordt het prentenboekverhaal ‘Wij gaan op berenjacht’ voorgelezen door Melanie. In ‘Wij gaan op berenjacht’ gaan een vader en zijn vier kinderen op jacht. Ze willen namelijk een hele grote beer vangen. Ze zijn nergens bang voor! Maar dan komen ze oog in oog te staan met een echte beer… 

Tijdens het verhaal mogen de kinderen meedoen aan een spannende berenjacht in de bibliotheek. Neem vooral je knuffel mee, want samen sta je sterker! Verder mag je een mooie kleurplaat maken en wordt er nog een gezamenlijk spel gedaan. Super spannend en gezellig! 

Wil je ook meedoen? Kom dan op dinsdag 27 september om 15.45 uur naar de Hoofdbibliotheek. Er zijn 8 plekjes beschikbaar voor ouders en kinderen van 3 tot en met 5. Een kaartje kost € 3,00. 

Toegangskaarten zijn te verkrijgen in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en via www.bibliotheekkatwijk.nl

Locatie