Afbeelding
Foto: PR

Zeezangdienst in de Oude Kerk

zaterdag 24 september 2022 19:30

Op zaterdag 24 september vindt in de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk de traditionele Zeezangdienst plaats. De avond wordt georganiseerd door de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk. Aanvang 19.30 uur.

Op deze avond zal naast de Mannenzanggroep Sion ook de Urker Mannenzangvereniging Onger-Oens haar bijdrage leven. Natuurlijk is er ook veel samenzang van koren en bezoekers. De Mannenzanggroep Sion staat onder leiding van Leo Meijvogel terwijl Juri van den Berg Onger-Oens leidt. De organist is Dirk van Duijvenbode. De meditatie wordt verzorgd door

Ds. G. van Zanden uit Katwijk. Het thema luidt ‘Komt looft den Heere!’.

Toegang vrij, maar er is uiteraard een collecte. Deze collecte is bestemd voor het Life Line project van World Servants in Ghana. Kansarme meisjes leren een vak waarmee ze een bestaan op kunnen bouwen.

Locatie

  • Oude Kerk

    Boulevard 109
    2225hc Katwijk