Het Rijkskwartet speelt op 24 september werk van Mozart en Dvorák in de Soefitempel. | Foto: pr
Het Rijkskwartet speelt op 24 september werk van Mozart en Dvorák in de Soefitempel. | Foto: pr Foto: pr

Het Rijkskwartet speelt in Soefitempel

zaterdag 24 september 2022 20:15

Een nieuw seizoen, een nieuwe concertreeks. De aftrap wordt gegeven door Het Rijkskwartet in de Soefitempel aan de Zuidduinseweg 5 in Katwijk aan Zee op zaterdag 24 september.

Het Rijkskwartet is een strijkkwartet dat bestaat uit vier jonge musici, die elkaar hebben ontmoet in 2019 tijdens hun studie aan het Conservatorium van Amsterdam. 

Laura Soeters (viool), Nata Roinisvili (viool), Ana Maria Sousa Castro (altviool) en Nathalie Flintrop (cello) spelen met veel enthousiasme samen en bouwen een klassiek repertoire op met werken van onder meer W.A. Mozart. M. Ravel, F. Mendelssohn. L van Beethoven en A. Dvorák. Het programma bestaat uit: Strijkkwartet no. 14 in G K 387 van W.A. Mozart en Strijkkwartet in F, Op. 96 ‘American’ van A. Dvorák

Kaarten à 18 euro inclusief consumptie zijn online te bestellen op www.kenokatwijk.nl Ook zijn ze verkrijgbaar aan de zaal en bij het kantoor van K&O aan de Sluisweg 16 te Katwijk. Telefonisch reserveren kan op tel. 071-401640 (van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur). Aanvang 20.15 uur.

Locatie

  • Soefitempel

    Zuidduinseweg 7
    2225JS Katwijk