Afbeelding
Foto: pr

Fancy fair in De Wilbert met broodjes bal

donderdag 18 augustus 2022 10:39

Na twee jaar afwezigheid heeft de Stichting Rekreatieve Activiteiten De Wilbert (SRAW) het draaiboek voor de Fancy Fair weer uit de kast gehaald. Op 27 augustus van 10.00 tot 14.00 uur is het weer een groot feest in de binnentuin en Serre van woonzorglocatie De Wilbert aan de Overrijn in Katwijk aan den Rijn.

Natuurlijk zullen veel vertrouwde elementen niet ontbreken tijdens de fancy fair. Het razend spannende enveloppenspel, 21 Gold, het populaire Rad van Avontuur met mooi prijzen en niet te vergeten de loterij waar een poenkoffer met €449 euro te winnen valt. Ook de kinderen zal het aan niets ontbreken met de suikerspin- en popcornmachine, het springkussen, het schminken en ander vermaak om het kinderfeest compleet te maken.

Wat wel een metamorfose heeft ondergaan, is de rommelmarkt. In verband met de beperkte binnenruimte zal er nu een kofferbakverkoop plaatsvinden op het parkeerterrein bij de hoofdingang. Twintig deelnemers die zich hiervoor aangemeld hebben, zullen hier tegen een sympathieke prijs hun eigen curiosa verkopen. 

Eten en drinken 

Uiteraard ontbreekt het ook niet aan lekker eten en drinken. Terug van weggeweest is het geliefde broodje bal, en in de binnentuin staat de BBQ weer klaar en kunt u op het gezellige terras met een drankje en hapje genieten van muziek. De opbrengst van de fancy fair komt geheel ten bate van het organiseren van recreatieve activiteiten voor de bewoners van De Wilbert, het rijdend houden van de rolstoelbussen en de dagelijkse onkosten voor de dierenweide. 

Om 14.00 uur wordt de dag afgesloten met de trekking van de loterij. Loten voor de loterij zijn vooraf verkrijgbaar bij de receptie en bar in De Wilbert (7 voor 5 euro). De uitslag van de loterij is vanaf 29 augustus te vinden op www.marente.nl

Locatie