Afbeelding
Foto: PR

Kattukse Brainweek houdt ‘Kattukse Kerstmuts Run’

donderdag 8 december 2022 18:15

Je kerstkilo’s eraf rennen nog vóórdat je ze eraan hebt gegeten? Doe mee aan de Kattukse Kerstmuts Run op 8 december 2022. Je hebt sowieso een fantastische avond én je steunt onderzoek naar een medicijn tegen de Katwijkse ziekte.

Je rent een gezellige route door het centrum van Katwijk, natuurlijk met een kerstmuts op. Achteraf word je beloond met een heerlijke koek van bakker Van Maanen Princestraat, een broodje worst van Hema Katwijk en lekker bakkie warme choco van In Den Blauwen Bock. En als klap op de vuurpijl kun je een hele leuke prijs winnen als jij het ‘Helderste Licht’ van de avond bent. Dus zorg dat je het beste (of meest origineel) verlicht of versierd bent.

Aanmelden

Je koopt je inschrijfnummer (kinderen tot 13 jaar gratis, volwassenen 7,50 euro) bij het Running Center Katwijk, Princedwarsstraat 2A, Katwijk. Hier kun je ook meteen je sponsorformulier oppikken: we zouden het fantastisch vinden als jij je laat sponsoren. Kinderen die meer ophalen dan 25 euro krijgen een leuke verrassing.

Programma

Vanaf 18.15 uur ben je welkom. We starten bij In Den Blauwen Bock (Badstraat 9, Katwijk). Hier lever je je sponsorformulier in en krijg je een kerstmuts (gesponsord door Wijkraad Katwijk aan Zee). Je spullen kun je hier eventueel achterlaten. Er wordt tot 21.00 uur op je spullen gelet.

Om 18.45 uur start de run voor kinderen tussen 6-9 jaar (1.3 km). Om 19.00 uur is de start voor kinderen tussen 10 en 12 jaar (2.3 km). De rest van de deelnemers (vanaf 13 jaar) starten om 19.15 uur (5.3 km).

Wil je meer weten? Kijk op de Facebook-pagina van de Kattukse Brainweek.