Afbeelding
Foto: Aaron Geis

Mad Science workshop Ruimtereizen

woensdag 7 december 2022 15:00 tot 16:00

Die knotsgekke professoren van Mad Science hebben weer iets astronomisch bedacht. Kinderen mogen in deze Mad Science-workshop namelijk aan de slag met ongekende krachten. Dat wil je absoluut niet missen, dus schuif aan op woensdag 7 december van 15.00 tot 16.00 uur en waan je in de wereld van de ruimtereizen.

Een vliegtuig vliegt enkele kilometers hoog in de lucht, maar om in de ruimte te komen moet een raket veel hoger. Daar is er echt wat meer power voor nodig! In deze les gaan de kinderen aan de slag met aandrijfsystemen die in de ruimte worden gebruikt. Met ballonnen wordt de werking van de stuwkracht van raketmotoren duidelijk. En we hebben nog een hele leuke verrassing… Word jij van je sokken geblazen?

Aanmelden

Meld je nu aan voor deze Mad Science workshop Ruimtereizen! Kom op woensdag 7 december om 15.00 uur naar de Makersplaets in de Hoofdbibliotheek. Er kunnen 20 kinderen meedoen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Deelname: € 6,00 per persoon. Kaarten zijn te koop via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl én in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.