De kersthangers van Coby. | Foto: pr
De kersthangers van Coby. | Foto: pr Foto: pr

Kersthangers maken in Natuurcentrum Katwijk

woensdag 7 december 2022 14:30 t/m 16:00

Op woensdagmiddag 7 december kunnen kinderen kersthangers komen kleien in het Natuurcentrum Katwijk.

Ook het afgelopen jaar zijn er al heel wat kunstwerkjes gemaakt in het Natuurcentrum Katwijk. Natuurlijke materialen vormen heel vaak de basis waarmee de kinderen aan de slag kunnen gaan met hun creativiteit. Woensdag 7 december is al weer de laatste creatieve middag van het jaar in het Natuurcentrum, op de hoek van de Voorstraat en de Boulevard van Katwijk. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen dan kersthangers komen kleien, van 14.30 tot 16.00 uur. De kosten bedragen 2 euro per kind, aanmelden via activiteiten@natuurcentrumkatwijk.nl

Let op: er is plaats voor maximaal tien kinderen.