Bart Juwett en zijn roetveegpiet geven een kindervoorstelling in TriPodia.
Bart Juwett en zijn roetveegpiet geven een kindervoorstelling in TriPodia. Foto: pr

Kindervoorstelling met Sinterklaas

zaterdag 3 december 2022 14:00 tot 15:30

Op zaterdag 3 december is er interactieve kindervoorstelling met Bart Juwett in Tripodia. Behalve een zaal vol kinderen, komt ook Sinterklaas nog langs. Het belooft een spetterend festijn te worden, waarbij kinderen ook nog met Sinterklaas op de foto kunnen na de show.

Naast een bezoek van Sinterklaas is er ook nog een roetveegpiet die iets heel bijzonders laat zien. Hij kan namelijk buikspreken. Naaste alle grappen en grollen waar ook ouders nog vermaakt mee worden, is er ook nog de mijtermachine. 

Al ruim dertig jaar treedt Bart Juwett op met zijn unieke, spetterende en succesvolle kindershow DollePret Met Bart Juwett. Alleen kijken is er niet bij. Meedoen is het sleutelwoord. Bart Juwett maakt er samen met de kinderen een dolle boel van. Het belooft één groot spektakel te worden, waarbij kinderen helemaal uit hun dak gaan. 

Tickets zijn te koop via www.tripodia.nl en kosten € 10,00 per stuk. Hierbij is een meet-en-greet inbegrepen met Sinterklaas. Voor minder validen zijn ervoor in de zaal plaatsen gereserveerd. Voor kinderen onder de twaalf jaar is er begeleiding nodig van een volwassene met eigen ticket. 

De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt tot ca. 15.30 uur. Locatie: Zalencentrum Tripodia, Hoornesplein 155 in Katwijk.

Locatie