Afbeelding
Foto: pr

Kerstmarkt in de Indoorvolkstuin

zaterdag 17 december 2022 12:00 tot 17:00

In de Indoorvolkstuin aan het Kanaalpad 1 in Rijnsburg wordt op zaterdag 17 december een bijzondere kerstmarkt georganiseerd. De Indoormarkt is open van 12.00 tot 17.00 uur.

Het wordt een kleine, gezellige markt waar zelfs de Kerstman aanwezig zal zijn. Verder zijn zowel Hollandse als Italiaanse hapjes verkrijgbaar. Alles biologisch. Ook voor de mensen met lactose- of glutenintolerantie is er voldoende om mee te genieten.

Gerardo, de eigenaar van de Indoortuin is gastheer in zijn café en winkel met bijzondere lokale producten. Het terras biedt ruimte om met elkaar in gesprek te komen en te genieten van alle heerlijke hapjes.

Verder zijn er kerstdecoraties, bloemstukken, zelfgemaakte bijzondere schorten en tassen te koop zijn. Daarnaast ook toys for boys. Dan is er ook nog ruimte voor de kinderen om mee te doen aan de workshop kaarten maken.
Ook is het mogelijk om een reading te ontvangen aan de hand van een zelfgemaakte mandala of aan de hand van je geboortenaam (Hebreeuwse Numerologie. Dit alles onder de muzikale begeleiding.

Locatie