Kamerkoor Cantilene geeft op vrijdag 16 december een kerstconcert in De Fontein.
Kamerkoor Cantilene geeft op vrijdag 16 december een kerstconcert in De Fontein. Foto: pr

Kamerkoor Cantilene geeft kerstconcert

vrijdag 16 december 2022 20:15

Nu de feestdagen weer met rasse schreden naderen, is ook de tijd aangebroken voor de kerstconcerten die in de maand december worden gehouden. Ook Kamerkoor Cantilene is weer van de partij.

Het koor heeft weer een afwisselend programma samengesteld met muziek van o.a. Bach, Haydn en Händel. Verder zijn er Engelse Christmas carols te beluisteren en stukken uit de Messe für die Weihnachtszeit van A. Bauer.

Naast werken die a capella worden gezongen, wordt het koor weer begeleid door Julian Jonker, die ook twee orgelintermezzo’s voor zijn rekening zal nemen. Ook de sopraan Jacomine van der Plas werkt mee, onder andere met twee solostukken.

Het geheel staat onder leiding van dirigent Jeroen Bosman.

Het concert wordt gehouden op vrijdag 16 december in kerkgebouw De Fontein, Willem de Zwijgerlaan, Katwijk. Aanvang 20.15 uur, deuren open om 19.45 uur. Kaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar bij de leden, bij Adri van Rijn, tel. 071-4029682 en op de avond zelf bij de kerk.

Locatie