Afbeelding
Foto: pr

Workshop Gezonde traktaties

woensdag 14 december 2022 15:00 t/m 16:00

Bij de workshop Gezonde traktaties in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever kun je op woensdag 14 december van 15.00 tot 16.00 uur terecht voor de leukste en lekkerste recepten om jouw kind een gezonde en feestelijke traktatie voor te schotelen! Iedereen is van harte welkom bij deze gratis workshop. 

Je ontkomt er niet aan als je kinderen hebt, de jaarlijks terugkerende traktatie-verplichting. Ontzettend leuk en lekker, maar wat moet je nu weer verzinnen? Ga je voor zoete vulling of gezonde voeding? Anneke van Vitalbyfood neemt je mee in de wereld van leuke, lekkere én gezonde traktaties en tussendoortjes. 

Aanmelden

Wil je een leuke traktatie maken die niet teveel kost en kun je wel wat ideeën gebruiken? Dan zien we je graag op woensdag 14 december van 15.00 tot 16.00 uur bij de Workshop Gezonde traktaties in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Meedoen is gratis. Kaarten zijn te koop via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl én in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Locatie