Afbeelding
Foto:

Whiskyproeverij bij K&O

dinsdag 13 december 2022 19:00 t/m 22:00

Tijdens deze whiskyproeverij bij K&O ontdekt u whisky’s die u normaal gesproken niet zo snel zult proeven.

Schotland is de bakermat van de whisky, maar tegenwoordig worden er ook fantastische whisky’s over de gehele wereld gemaakt. In deze workshop proeven we acht karakteristieke whisky’s afkomstig uit acht verschillende landen. Bij elke whisky staan we stil bij de wijze van productie behorende bij het land van herkomst. U zult zien dat dit leidt tot een grote mate van variëteit. 

Deze cursus is een vervolg op de basiscursus. We zullen dieper ingaan op een aantal aspecten van de whiskyproductie. Als u de basiscursus heeft gevolgd, is dat uiteraard een mooi begin. Heeft u dat niet, dan is dat ook geen probleem.

Datum: dinsdag 13 december. Tijd: 19.00 tot 22.00 uur. Prijs: 1 les voor € 25,00.

Kijk voor verdere info en direct inschrijven op www.kenokatwijk.nl Of kom langs bij het kantoor aan de Sluisweg 16 in Katwijk aan Zee, geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Locatie