Afbeelding
Foto: Pvk

FC Rijnvogels houdt Jaarveiling

zondag 11 december 2022 13:00

De Jaarveiling van de FC Rijnvogels is gepland op zondag 11 december. Zoals het in de afgelopen jaren altijd al was, zijn er ook nu weer geweldig mooie kavels in de aanbieding. Voor de smalle en ook voor de iets dikkere beurs.

Zo kort voor de kerstdagen zijn er biedingen te doen op mooie vleesprijzen, visbonnen of een dinertje buitenshuis voor een onbezorgde middag in de keuken. Ook wel een bod waard toch? Of vooruitdenkend aan een relaxed weekje in een strandhuisje in het nieuwe jaar? 

Nog even een elektrische fiets even binnen halen als die oude aan vervanging toe is of het tijd is om er een aan te schaffen? Een leuke eredivisiewedstrijd met alles erop en eraan daar zijn altijd wel liefhebbers voor. 

Welk bedrijf is niet geïnteresseerd in een mooie promotiefilm voor de onderneming? Het is zomaar een willekeurige greep uit het veelzijdige en rijke aanbod. Waar natuurlijk ook niet een flesje geestrijk vocht in zal ontbreken. Bij de slijter betaal je iets minder maar voor de club willen de fans graag iets dieper in de knip tasten.

Om 13.00 uur zal de veilingmeester het startschot geven en hopelijk zullen er weer Rijnvogelgetrouwen aanwezig zijn om er wederom een succes van te maken.

Locatie