Afbeelding
Foto: pr

The Magic in La Vida Loca

zondag 27 november 2022 16:00

De nieuwe Katwijkse band The Magic treedt zondag 27 november vanaf 16.00 uur op in de wijn en tapasbar La Vida Loca aan de Voorstraat 41 in Katwijk. Een ideale gelegenheid om van lekkere muziek te genieten bij een drankje en een hapje. Na afloop van het optreden is de keuken ook open voor een meer uitgebreide maaltijd.

The Magic ontstond deze zomer bij een spontane jamsessie in La Vida Loca door muzikanten van de Driftkickers en Los Zand. In Sandra Rosier vonden ze een uitstekende zangeres in de stijl van Aretha Franklin, Dusty Springfield en Joss Stone. Al snel werd besloten om samen verder te gaan en inmiddels heeft de band al de nodige succesvolle optredens achter de rug. 

Het repertoire van The Magic bestaat uit lekker dansbare oude soul en verrassende pop- en rockklassiekers.

The Magic bestaat uit: Sandra Rosier, zang; Jan van der Plas, zang, gitaar; Marko van der Beek, keyboards; Steve van der Linden, bas, zang; Mendel Moerenhout, drums.

Locatie