Afbeelding
Foto: Birense Fotografie

Between The Jars speelt in The Pocket

zondag 27 november 2022 15:30

Zondag 27 november heeft Café The Pocket een optreden op haar poppodium. Dit keer geen coverband of tributeband met hun welbekende feestjes van herkenning. The Pocket verlaat haar comfortzone met Between The Jars, een band met een geheel andere stijl.

De band komt uit Utrecht en telt vijf leden. De oprichting en het oefenen geschiedde destijds in een aangepaste kelder van een drankenhandel, tussen de flessen en potten, vandaar de bandnaam.

Between The Jars maakt muziek met een kruisbestuiving van een groot aantal stijlen en genres. Hun kenmerkende stijl komt naar voren in de gevarieerde nummers; van rustige passages tot donderende psychedelische rock. We hebben hier te maken met een frisse, eigenwijze vorm van muziek maken met opzwepende liedjes, veel eigen nummers maar ook enkele covers. Alles verpakt in een energiek live-optreden.

Het optreden begint om 15.30 uur en is, zoals gebruikelijk, gratis.

Locatie