Mimiek’s Theater met ‘Leuker kunnen we het niet maken.’ | Foto: pr
Mimiek’s Theater met ‘Leuker kunnen we het niet maken.’ | Foto: pr Foto: pr

Nieuwe voorstelling van Mimiek’s Theater

vrijdag 25 november 2022 20:15

Nieuwe voorstelling van Mimiek’s Theater

Het theaterseizoen is weer van start gegaan en Toneelvereniging Mimiek’s Theater draait op volle toeren. Er kan binnenkort weer drie avonden gelachen worden, want de volwassenengroep brengt het stuk ‘Leuker kunnen we ‘t niet maken…!’ van Peter Damen op de planken. Op 19, 25 en 26 november bent u van harte welkom in het Dorpshuis in Valkenburg.

Deze groep bracht al vele malen de klucht en het blijspel op het podium, en ook deze keer beloofd het een avond vol toevallige, hilarische en onverwachte gebeurtenissen te worden.

Vanwege een verbouwing worden twee afdelingen van de Belastingdienst samengevoegd. Naast dat dit logistiek een ramp is, verdwijnen tot overmaat van ramp ook nog eens de chef en de koffiejuffrouw onder verdachte omstandigheden. Er zit voor de overige werknemers niets anders op, dan hun verschillen bij te leggen en hun krachten te bundelen om het mysterie op te lossen.

Mimieks Theater

Sinds 2015 repeteert Mimiek’s Theater in de eigen repetitieruimte, grenzend aan de theaterzaal in het Dorpshuis. Er worden door de verschillende groepen diverse producties gespeeld: zo kunt u de jongeren begin maart hun spannende stuk zien spelen en zijn er in mei voorstellingen van de andere volwassenengroep.

Kaarten

Voor de voorstelling van 19, 25 en 26 november zijn kaarten á €12,50 te reserveren: www.mimiekstheater.nl Aanvang van de voorstelling is 20.15 uur.

Locatie