Afbeelding
Foto: PR

KatwijkBinseAvond

donderdag 24 november 2022 19:30

Historisch Genootschap Het Rijndorp organiseert op 24 november voor de tweede keer een KatwijkBinseAvond.

De eerste en tevens laatste KatwijkBinseAvond was op 27 oktober 2017 en was een groot succes. Reden voor het Historisch Genootschap Het Rijndorp om op 24 november in de Roskam de historische kennis van de inwoners van Katwijk Binnen nog een keertje te testen. 

De presentatie is in handen van Adri van Beelen, die aan de hand van foto’s Wim Minnee, Cor Doets en Jans Heemrood hun verhaal laat doen over respectievelijk de winkeltjes in Katwijk Binnen, de Zanderij en Groenteveiling en het Dorpsleven van weleer. 

Wederom is door Nico Kleijne en Ruud van Rijn een fotoquiz samengesteld. Kortom, het belooft een gezellige en leerzame avond te worden. De deuren van de Roskam gaan om 19.00 uur open, om 19.30 uur starten we. 

De kaartverkoop vindt plaats bij Kluswijs (Wassenaarseweg) en de Roskam. 

Op is Op, dus wees er vroeg bij.

Locatie