Afbeelding
Foto: Hugo Lefèvre

Boys Named Sue terug in de Boemerang

zaterdag 8 oktober 2022 20:30

Na wat uitstel is het toch weer gelukt de agenda’s op elkaar af te stemmen. Trots mogen we melden dat zaterdag 8 oktober zijn de Boys weer terug in de Boemerang. Klaar om er weer een dampende avond van te maken. Deuren gaan open om 20.30 uur en de entree is gratis. 

Boys named Sue is dè Cash tributeband van Nederland. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 rasmuzikanten van ieder optreden één groot feest. Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. Echter, de energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden. Alsof je erbij was.

Deze mannen, die allang geen boys meer zijn, weten waar ze mee bezig zijn. De band bestaat sinds 2001 en is daarmee de langstlopende tributeband voor Johnny Cash. Zij laten alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Herleef de bepalende rock, gospel en country van Johnny. 

Locatie