vrouwenzang in de Nieuwe Kerk van Katwijk aan Zee
vrouwenzang in de Nieuwe Kerk van Katwijk aan Zee Foto: Vera Schuitemaker

Zingen met 1600 vrouwen uit heel Nederland

vrijdag 7 oktober 2022 20:00 tot woensdag 7 december 22:00

Op vrijdag 7 oktober vindt de eerste vrouwenzangavond in de Nieuwe Kerk van Katwijk plaats. Er hebben zich al zo’n 1200 vrouwen aangemeld, u kunt nog steeds tickets reserveren via www.vrouwenzang.nl De opbrengst van deze avond is bestemd voor een waterproject in Ethiopie. De Awash rivier moet weer toegankelijk gemaakt worden voor de bevolking en daar is veel geld en inspanning voor nodig. St. Woord en Daad is een van de partners die investeert in dit project. Aan de avond werken mee: Paul Visser (predikant), Rina Molenaar (St Woord en Daad), Ria van den Noort (dirigent), Hugo van der Meij (orgel), Hendrik van Veen (piano). meer informatie treft u aan op www.vrouwenzang.nl

Locatie