Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement
  • (10)
    Verenigingen
  • (5)
    Jeugd en kinderen

Week vol gezelligheid op de tennisbaan

zaterdag 9 juli 0:00 t/m zondag 17 juli 0:00 uur

Foto: PR

Van zaterdag 9 tot en met zondag 17 juli vindt het Confianza KLTV Krom Toernooi plaats bij tennisvereniging KLTV. De hele week zal in het teken staan van tennis, een hapje en drankje en vooral heel veel gezelligheid.

KLTV is maatschappelijk betrokken en wil iedereen de mogelijkheid bieden om te kunnen bewegen. Maar vooral ook plezier te hebben in tennis. Om deze reden organiseert KLTV op zaterdag 9 juli een klein toernooitje voor de G-tennis. Dit zal plaatsvinden van 9.00 tot 10.30 uur.

In het weekend van 9 en 16 juli staan er diverse broodjes op het menu zoals broodje brie, broodje kip en broodje gezond. 

Daarnaast zijn er de gehele week heerlijke maaltijden van onze lokale horeca en muziek van lokale muzikale toppers (gratis toegang).

Dinsdag 12 juli: Carl’s Good Food. Ook wel bekend als: Hé jij! Keuze uit gerechten als Sticky chicken bowl, Tempting chicken bowl en Pasta good chicken.

Woensdag 13 juli: Gegratineerde zalm op groenten met botersaus en kaas van Het Wapen van Kattuk.

Donderdag 14 juli: Sushi van Gijs Zandbergen onder begeleiding van een gezellig muzikaal duo, waarbij het karaoke natuurlijk niet mag ontbreken.

Vrijdag 15 juli: Pasta-carpaccio salade met brood tapenade en dipsaus van Het Wapen van Kattuk. Gevolgd door een swingend optreden van Patrick Messemaker.

Zaterdag 16 juli: De avond sluit af met DJ Jean.

Voor dit tennistoernooi zijn er diverse onderdelen waarvoor ingeschreven kan worden. Ben je beginner en heb je nog nooit aan een toernooi meegedaan? Schrijf je gewoon in en ontdek hoe leuk tennis is! Daarnaast leer je op deze manier nieuwe mensen kennen. 

In het weekend van 16 juli worden de halve finales en finales gespeeld.

Confianza is de hoofdsponsor van dit prachtige toernooi. Inschrijven kan tot en met 2 juli via www.toernooi.nl
deel deze activiteit