Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement
  • (10)
    Verenigingen
  • (5)
    Jeugd en kinderen

Bijenpop Festival 2022

zaterdag 6 augustus 17:00 t/m 0:00 uur

Foto: PR

Het Bijenpop Festival is dit jaar voor het eerst een samenwerking aangegaan met Oranje Vereniging Rijnsburg. Voorafgaande aan de Feestweek, op zaterdag 6 augustus van 17.00 tot 00.00 uur zal het Festival plaatsvinden op het buitenterrein van de Rijnsburgse IJsclub. 

De line up van het festival is inmiddels bekend. De band O’nine zal met tonnen energie ons muzikaal overdonderen! Daarna komt onze Leidse buurman Barry Badpak de boel goed op zijn kop zetten.

Na de surprise-act zal Q-Music een uur lang de boel op stelten zetten met het Foute Uur. Als extra toevoeging dit jaar zullen De Drie Uitjes onze heupen laten bewegen bij de Silent Disco. Hiervoor is een apart gedeelte gereserveerd van het enorme terrein.

Om het jullie nog makkelijker te maken kan je tijdens het Festival alleen maar betalen met de Oranje Vereniging Rijnsburg munt, deze zijn te koop op het Festivalterrein. Tijdens dit Festival is er ook de mogelijkheid om te eten, dus kom lekker op tijd.

De kaartverkoop voor Bijenpop Festival is vanaf heden gestart via www.ovrijnsburg.nl/aanmelden, wees op tijd, want hier wil je bij zijn en op = op.
deel deze activiteit

Locatie

Rijnsburgse IJsclub
Rijnsburg
Noordwijkerweg 55
2231NJ


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.