Afbeelding
Foto:

Christelijke Vrouwendag in Tripodia

zaterdag 21 mei 2022 9:30 tot 15:00

In Tripodia aan het Hoornesplein in Katwijk wordt op zaterdag 21 mei voor het eerst (sinds lange tijd) een vrouwendag georganiseerd. Het thema van deze dag is ‘ZIEN’.

Willem Tukker (voorganger Evangelische gemeente Wassenaar) en Hilde van Dam (Baptistengemeente Arnhem, werkzaam in de christelijke hulpverlening) zijn uitgenodigd om te komen spreken. Daarnaast verzorgt Jedidja van Duijn de muzikale begeleiding. 

De organisatie ligt in handen van een aantal dames uit de Baptistengemeente Katwijk. Ze besloten na een aantal vrouwenweekenden voor de Coronaperiode nu te kiezen voor een vrouwendag. Op deze manier kan jong en oud heel laagdrempelig elkaar ontmoeten, opgebouwd worden en beleef je als vrouw een ontspannen dag waarin je je lekker kunt laten verwennen. 

Tussen de middag is er een lekkere lunch en zijn er verschillende kraampjes waar je kunt shoppen.

De inloop in Tripodia is vanaf 09.00 uur. De vrouwendag begint om 09.30 uur en is rond 15.00 uur afgelopen. De kosten bedragen 15 euro en kunnen op de dag zelf voldaan worden. 

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar vrouwendag@baptistenkw.nl. Er is plek voor maximaal tweehonderd deelnemers.

Locatie