Logo allesoverkatwijk.nl
 • Alles
 • (3)
  Muziek
 • (5)
  Evenement
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Religie
 • (11)
  Verenigingen
 • (6)
  Jeugd en kinderen

Zomerconcert Jubilate

vrijdag 24 juni 20:00 uur

Foto: pr

Onder de titel ‘Wij zullen doorgaan’ geeft het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate op vrijdag 24 juni een groots zomerconcert in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat in Katwijk aan Zee. Aanvang van het concert is om 20.00 uur. Entree 20 euro.

Na twee jaar concertstilte vanwege de coronapandemie, mogen de mannen van Jubilate eindelijk weer van zich laten horen. 

Ondanks deze lange en moeilijke periode is het toch weer gelukt om een bijzonder concert te organiseren dat de titel  heeft meegekregen. Dit bekende lied van Ramses Shaffy is de titelsong van dit concert geworden. 

Ondanks alle problemen van de afgelopen jaren is Jubilate doorgegaan ‘tot we samen zijn’ en mogen we blij zijn dat de meer dan honderd mannen dit concert kunnen geven.

Programma

Op dit moment wordt er nog hard gerepeteerd aan de inhoud van het concertprogramma. Het wordt in ieder geval een afwisselend geheel met veel herkenbare, maar ook nieuwe liederen. 

Jubilate zingt een breed repertoire van niet alleen geestelijke liederen, maar ook uit de wereld van opera, musicals en moderne muziek. Een prachtig kleurenpalet aan liederen die passen in bovengenoemd thema. 

Naast de sonore klanken van het mannenkoor zal de bekende sopraan Sanne Mallant van zich laten horen. Zowel met het koor, als solo. Een elftal professionele musici zorgen voor de muzikale begeleiding. Zij spelen voor hun beroep in allerlei symfonieorkesten en zij zullen deze avond het Holland Symfonie Orkest vormen. 

Aan de vleugel zit Arthur Postma. De algehele leiding is in handen van Aldert Fuldner.

Kaarten

Kaarten voor dit concert op 24 juni zijn te koop via: www.jubilate.nl en bij de leden van het koor. En in Katwijk bij Haasnoot Mode, Livera Peters en Chr. Boekhandel Het Baken. 
deel deze activiteit

Locatie

Nieuwe Kerk
Katwijk
Voorstraat 79
2225EM


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.