Logo allesoverkatwijk.nl
 • Alles
 • (5)
  Muziek
 • (2)
  Natuur
 • (2)
  Religie
 • (14)
  Verenigingen
 • (2)
  Jeugd en kinderen

The Lasses bij K&O Folk

zaterdag 14 mei 20:30 uur

Foto: PR

K&O n Folk presenteert zaterdag 14 mei The Lasses in K&O Folk. Deze parels voor de folk treden op in ’t Zandgat aan de E.A. Borgerstraat in Katwijk aan Zee. Aanvang van het concert is 20.30 uur, zaal open 20.00 uur.

The Lasses staan bekend om hun geweldige vertolkingen van Ierse, Schotse en Amerikaanse folk, en hun troostrijke eigen werk. Hun tweestemmigheid is uniek en met hun ontspannen podiumpresentatie weten ze elk publiek voor zich te winnen. 

Sophie Janna en Margot Merah hebben de afgelopen jaren de hele wereld over gereisd. Hun sterke harmonieën, ongedwongen stemgeluid en interessante repertoire maken ze een veelgevraagd duo in de internationale folkscene: van Schotland tot Amerika tot Japan.

Centraal staat altijd de samenzang waarbij de stemmen elkaar perfect aanvullen en versterken. Hun vierde album ‘Undone’, presenteerden ze in Paradiso in Amsterdam en met een optreden in het tv-programma Vrije Geluiden. In 2022 duiken ze de studio in voor een nieuw album.

 
Kaarten (14 euro) voor dit concert op zaterdag 14 mei zijn online te bestellen op www.kenokatwijk.nl

Ook zijn ze verkrijgbaar bij het kantoor van K&O Katwijk aan de Sluisweg 16 te Katwijk, tel. 071-4016400 (van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur). 
deel deze activiteit

Locatie

"Zandgat"
Katwijk
E.A. Borgerstraat 58
2225as


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.