Logo allesoverkatwijk.nl
 • Alles
 • (5)
  Muziek
 • (2)
  Natuur
 • (2)
  Religie
 • (14)
  Verenigingen
 • (2)
  Jeugd en kinderen

LEGO Plus-middagen in Makersplaets bibliotheek

dinsdag 17 mei 15:30 t/m 16:45 uur

Foto: PR

Elk steentje telt tijdens de twee LEGO Plus-middagen op de dinsdagen 10 en 17 mei van 15.30 tot 16.45 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek.

Kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar kunnen tijdens deze middagen op een ontspannende manier lekker aan de slag met het bouwen van de leukste LEGO modellen, die ze daarna kunnen programmeren met een tablet zodat er beweging in komt. In de Makersplaets van de bieb is LEGO Spike, LEGO WeDo en LEGO Mindstorms aanwezig. Hoe leuk is het om te ontdekken of je een echte LEGO bouwer bent of er snel eentje gaat worden. En ben je een super LEGOfan? Dan kun je gewoon voor twee middagen inschrijven en doorwerken aan jouw LEGO-project.

Zin om mee te bouwen en programmeren met LEGO op dinsdag 10 mei en dinsdag 17 mei van 15.30 tot 16.45 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek? Meld je snel aan want er kunnen maar tien kinderen per middag meedoen. Deelname kost 3 euro per persoon per middag. Kaarten zijn te koop via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl én in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.
deel deze activiteit

Locatie

Hoofbibliotheek
Katwijk
Schelpendam 1
2225MA


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.