Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles
  • (1)
    Muziek
  • (1)
    Natuur
  • (1)
    Jeugd en kinderen

Theatervoorstelling voor bruggers in spe en ouders

woensdag 20 oktober 19:30 t/m 21:00 uur

Foto: PR

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Katwijk geeft op 20 oktober een hilarische theatervoorstelling voor ouders en hun kinderen over de overgang naar de brugklas.

‘Ineens fietst je kind kilometers alleen naar school. Het is niet ‘cool’ om je eigen boterhammen mee naar school te nemen. Iedereen heeft een nieuwe telefoon en je kind wil zich net zo kleden als de rest’. Als een kind naar de middelbare school gaat, verandert er veel voor het kind maar ook voor de ouder. Goed contact met het kind is belangrijk, maar waar, wanneer en hoe? Hierover gaat deze voorstelling. 

Tijdens deze spoedcursus spelen de acteurs en ervaren gespreksleiders van Theatergroep PlayBack verschillende situaties. Op een scherpzinnige manier en met veel humor laten ze zien wat er allemaal gebeurt als je naar de middelbare school gaat. De Grote Sprong geeft moed en kracht voor de oversteek naar de brugklas.

De theatervoorstelling ‘De Grote Sprong’ is voor alle ouders én kinderen van groep 7 en 8 uit de brugklas. Het vindt plaats op woensdag 20 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in Tripodia, Hoornesplein 155. De toegang is gratis. 

Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl


deel deze activiteit

Locatie

Tripodia
Katwijk
Hoorneslaan155 155
2221be