Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles

Concert UNI met Reünie Orkest Artillerie Trompetterkorps

zaterdag 6 november 20:00 uur

Foto:

Nadat het 75-jarig Bevrijdingsconcert, georganiseerd door Chr. Muziekvereniging UNI, in 2020 door corona tweemaal verplaatst moest worden, is het zaterdag 6 november eindelijk zover. Met als thema ‘We’ll Meet Again’ zullen het Groot Harmonie Orkest van UNI Katwijk o.l.v. Dominic Sierat en het Reünie Orkest Artillerie Trompetterkorps (ROA) o.l.v. Peter van Dinther een schitterende avond verzorgen in Tripodia Katwijk. 

De eerste samenwerking met het ROA dateert uit 2015 en was naar aanleiding van het 115-jarig bestaan van UNI Katwijk. De wens om een gezamenlijk concert te geven is gebleven en daarom werd het ROA uitgenodigd om naar Katwijk te komen. Dit orkest is hoofdzakelijk geformeerd uit voormalig dienstplichtige militairen die als muzikant waren ingedeeld bij het in 1960 opgerichte Artillerie Trompetterkorps. In 1963 volgde de omzetting tot fanfarekorps.

De avond staat in het teken van 75 jaar Bevrijding en wordt verrijkt met toepasselijke beelden. Daar waar het ROA begint met herdenken, zal UNI Katwijk het programma vervolgen naar het vieren van de vrijheid. Ook zal jong talent Puck Dekkers op viool haar medewerking verlenen. Hoop en vrede staan tijdens dit concert centraal. Van statige marsen, indrukwekkende muziek uit de film Schindler’s List en Anne Frank, tot swingende bigbandnummers.

Kaarten à € 7,50 zijn in de voorverkoop te reserveren via pr@uni-katwijk.nl Voor dit concert geldt dat bezoekers vanaf 13 jaar in het bezit moeten zijn van een coronatoegangsbewijs i.c.m. legitimatie. 
deel deze activiteit