Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles
  • (2)
    Muziek
  • (10)
    Verenigingen
  • (2)
    Jeugd en kinderen

Verplaatst: Legends of Rock Tribute Tour in Muziekcentrum The Box Katwijk

zaterdag 4 september 20:00 uur

Foto: pr

In Muziekcentrum The Box in Katwijk is zaterdag 4 september een spectaculaire editie van de Legends of Rock Tribute Tour. De beste tributes van Nirvana by Negative Creeps en Red Hot Chili Peppers by Red Hot Monks zorgen voor een spetterend Punk/Rock/Grunge spektakel. 

Met hits als Smells Like Teen Spirit, Lithium, Under The Bridge, Californication en de beste albumsongs van genoemde wereldbands worden door deze tributebands op indrukwekkende wijze het publiek gespeeld.

Negative Creeps is het ultieme eerbetoon aan Nirvana. De ex-leden van de succesvolle Katwijkse rock/grungeband The Rudolfs kregen in het verleden al podia als Melkweg, Paradiso en Oosterpoort aan hun voeten.

Red Hot Monks weet als een van de weinige tributebands de juiste energieke geest van de Red Hot Chili Peppers te evenaren. Naast de specifieke sounds en het hoogstaande technische en strakke spel, weet Red Hot Monks met haar dynamische live performance het publiek vanaf de eerste tonen bij ‘de strot te pakken’ en niet meer los te laten.

Deze editie van de Legends of Rock Tribute Tour stond aanvankelijk gepland voor zaterdag 25 april 2020. Muziekcentrum The Box opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 21.00 uur.

Tickets voorverkoop: 12,50 euro via www.muziekcentrumthebox.nl en www.legendsofrocktributetour.com

Tickets dagkassa: 15,- euro. Voorverkoop ook bij The Box, Valkenburgseweg 50A in Katwijk.
deel deze activiteit