Muziekschool Katwijk is een van de deelnemers aan de Proeflessendag.
Muziekschool Katwijk is een van de deelnemers aan de Proeflessendag. Foto: pr

Seizoenstart met Proeflessendag

zaterdag 11 september 2021 10:00

Welzijnskwartier, Sportbedrijf Katwijk en Muziekschool Katwijk organiseren, samen met andere verenigingen en stichtingen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, op zaterdag 11 september de seizoenstart. Proeflessen van al het leuks dat in Katwijk aangeboden wordt, komen in het zwembad en op het marktplein samen.


Het doel is om het marktplein en het zwembad in te zetten als één groot proefgebied, waarbij inwoners proeflessen kunnen doen om kennis te maken met het aanbod van sport, kunst, cultuur en andere vrijetijdsbesteding. Mochten zij na het proeven meer willen, dan kunnen zij zich inschrijven voor het nieuwe seizoen.


Wie doen er al mee?

Organisaties die al hebben aangegeven mee te doen zijn; Sportbedrijf Katwijk, Katwijkse Redding Brigade (KRB), Rijnwijker volleybalvereniging (RVV), zwem- en poloclub Katwijk en Muziekschool Katwijk.

Uiteraard hopen we dat de coronamaatregelen minimaal zijn, maar zullen in overleg met alle partijen zoeken naar de mogelijkheden die dan gelden.


Doe mee

Samen het nieuwe seizoen aftrappen, in de hoop dat seizoen 2021-2022 een mooier jaar gaat worden dan de afgelopen coronajaren. Doe mee en neem contact op met Sanne Alblas: sannealblas@welzijnskwartier.nl

Locatie