Logo allesoverkatwijk.nl
 • Alles
 • (3)
  Evenement
 • (5)
  Cultuur
 • (1)
  Religie
 • (1)
  Welzijn

Tablet-cursus voor senioren

woensdag 16 juni 14:00 uur

Foto: pr

Hoewel de bediening van een Tablet (Android) eenvoudig is, kan het prettig zijn op weg geholpen te worden. Marente start voor het eerst sinds lange tijd weer de Tablet-cursus voor senioren op dinsdag 16 juni van 14.00 tot 16.00 uur in Katwijk. 

Tijdens de cursus leert u stap voor stap de mogelijkheden op het gebied van internet, e-mail, foto’s en apps. Er gaat een wereld voor u open. Om een nieuwe Tablet gebruiksklaar te maken kunnen deelnemers gebruik maken van de gratis installatie les. Verken ook de wereld via de Tablet en meld u snel aan.

Tijdens de cursus leert u in een rustig tempo de Tablet te bedienen en wordt kennis gemaakt met verschillende programma’s, ook wel ‘apps’ genoemd. U leert onder andere foto’s maken, beheren en versturen, hoe u kunt e-mailen en internetten en hoe social media werkt. Onder begeleiding van een ervaren docent met kennis van computers en software, beheerst u binnen korte tijd deze vaardigheden. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten en start op dinsdag 16 juni van 14.00 tot 16.00 uur in Katwijk.

Gratis installatieles

Deelnemers die een Tablet nieuw aangeschaft hebben biedt Marente een installatie les aan waarin, samen met de docent, de Tablet klaar gemaakt wordt voor gebruik.

Informatie/aanmelding

Meld u aan voor woensdag 26 mei. Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur contact opnemen met Marente: (071) 409 32 23 en/of ledenservice@marente.nl


deel deze activiteit