Logo allesoverkatwijk.nl
 • Alles
 • (3)
  Evenement
 • (5)
  Cultuur
 • (1)
  Religie
 • (1)
  Welzijn

Fietsevenement Cycle for Hope

vrijdag 11 juni 8:00 uur

Foto: pr

Twintig Katwijkers vertrekken vrijdagmorgen 11 juni om mee te doen aan het fietsevenement Cycle for Hope. Als Team de Brug Katwijk rijden negen mannen en vijf vrouwen (verdeeld over drie subteams) op een racefiets in een etmaal twee keer 100 kilometer in estafettevorm in de omgeving van de Hoge Veluwe.

Dit fietsevenement wordt georganiseerd door ‘Vrienden van De Hoop Dordrecht’. Er worden meerdere sportieve activiteiten op de fiets georganiseerd om geld bijeen te brengen voor de christelijke verslavingszorg in Nederland. Hierover kunt u meer lezen op cycleforhope.nl

Vanuit Katwijk wordt hieraan al veel jaren ook meegedaan en de opbrengst komt geheel ten goede aan het Inloophuis van Stichting de Brug. Het inloophuis is al vele jaren een plek waar mensen met een verslavings- en/of psychiatrische achtergrond, dak- en thuislozen en eenzame mensen uit Katwijk en omstreken van harte welkom zijn.

Het is mogelijk om het team te ondersteunen en een bijdrage doneren. Dit kan via https://deelname.cycleforhope.nl/doneren/kies en kies een deelnemer van of voor Team de Brug Katwijk. 

Op 16 tot en met 18 september doet Team de Brug Katwijk mee aan een tweede fietsevenement, ‘Rondje Nederland’. Dan is het de bedoeling dat er in 48 uur, in estafettevorm twee keer 100 km zal worden gereden. Voor dit evenement worden nog fietsers en begeleiders gezocht, die deze nog pittige uitdaging willen aangaan. Heeft vragen en/of interesse kunt u contact opnemen met keesvanrooijen@hotmail.com, 06 48642801.


deel deze activiteit