Activiteit: The Clarks in Huis van Oranje | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles
  • (3)
    Muziek

The Clarks in Huis van Oranje

zaterdag 25 april 20:30 uur

Micha

Oranjevereniging Katwijk aan Zee is volop bezig met de voorbereidingen voor de feestelijkheden rond de verjaardag van Koning Willem-Alexander op Koningsdag. Zo komt er net als voorgaande jaren een grote feesttent op het evenementenplein te staan.

De namen van de artiesten die bijna allemaal al zijn geboekt en worden binnenkort bekend gemaakt. Eén naam mag al worden genoemd, namelijk de bekende Haagse band The Clarks. Deze band heeft al vele jaren succes in binnen- en buitenland. Ze spelen veel muziek uit de jaren 60, 70 en 80, zijn elke vrijdagavond op televisie te zien bij het populaire voetbalprogramma Veronica Inside. Ook trokken ze vorig jaar uitverkochte zalen in Nederland met hun theatertour samen met AJ Plug en muziekkenner Johan Derksen.

Zaterdagavond 25 april moet u vrij houden. Zij treden dan op in het Huis van Oranje op het evenementenplein aan de Boulevard.

Nog een datum om te noteren is 5 mei we vieren dan 75 jaar bevrijding samen met de overige Oranjeverenigingen uit onze KRV-gemeente wordt het groot feest in Katwijk. Met onder andere ook in het Huis van Oranje Bevrijdingspop met alleen maar Katwijkse artiesten.

Alle avonden in het Huis van Oranje zijn gratis toegankelijk.


deel deze activiteit

Locatie

Evenementenplein
Katwijk
Boulevard Zeezijde 19
2225bb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>