| Foto: Leo Roosjen
| Foto: Leo Roosjen

Nogmaals De verloren Zoon

donderdag 7 maart 2019 20:00

Afgelopen november was de Open Hof in Katwijk a/d Rijn 2 avonden volledig uitverkocht! Het koor Voice of Joy voerde op een eigentijdse manier het project De verloren zoon uit in de stijl van de Passion. Compleet met muzikanten, lichten enz.

Het prachtige bekende verhaal uit de bijbel riep veel herkenning op bij de bezoekers. Door het zeer afwisselende, vaak herkenbare, repertoire en door de manier waarop het werd gebracht ontving het koor zeer enthousiaste reacties.
Helaas konden veel mensen niet komen omdat het al heel vroeg was uitverkocht.
Mede door deze reacties zijn er in maart weer 2 avonden gepland in de Open Hof in Katwijk a/d Rijn. Een intieme locatie die zorgt voor optimale beleving. De avonden staan gepland op donderdag 7 maart en vrijdag 8 maart. Het is een prachtige gelegenheid om mensen (weer) kennis te laten maken met het verhaal wat Jezus vertelt om ons een spiegel voor te houden maar ook om een doorkijkje te geven naar een wereld zoals Hij die bedoeld heeft.
Vanaf 4 februari zijn de kaarten te koop bij De Readshop in Rijnsburg, Bike Totaal Luyten in Katwijk a/d Rijn en online www.ohckatwijk.nl
De kaarten kosten 7,50 euro en daar krijgt u dan ook nog een drankje voor,

Locatie