Activiteit: Extra voorstelling jubileumconcert Jubilate enDVS | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles

Extra voorstelling jubileumconcert Jubilate enDVS

dinsdag 26 februari 14:00 uur

Op 26 februari wordt er in de TheaterHangaar een extra galavoorstelling geprogrammeerd van het bijzondere Jubileumconcert 'Friends for Life' in het kader van het 65-jarig jubileum van de Chr. Muziekvereniging DVS en het Katwijks Chr. Mannenkoor Jubilate. Aanvang 14.00 uur. De kaartverkoop is geopend en de bezoekers wordt gevraagd om zich zoveel mogelijk te kleden in de kleuren zwart, rood en wit.

De avondvoorstelling was binnen één dag uitverkocht. PR-coördinator Wim Bergman reageert beduusd: "We wisten dat er veel belangstelling zou zijn voor het concert. Maar toen de verkoop werd opengesteld voor de leden van beide verenigingen was de zaal in één klap uitverkocht. Dat betekent dat we met 1.100 bezoekers een stampvolle zaal hebben, in één woord geweldig!"

Bergman: "Er zijn zoveel bijzondere momenten. Het is  voor het eerst dat er zo'n groot concert wordt gehouden in de 360 graden draaiende theaterzaal waar de musical 'Soldaat van Oranje' dagelijks volle zalen trekt. Het publiek draait tussen de acts van de deelnemende verenigingen: het mannenkoor van Jubilate en van DVS zijn er de Marchingband, het Juniorenorkest, het leerlingenorkest en DVS on Stage. Met flitsende overgangen tussen de orkesten hoeft het publiek zich niet te vervelen. Bovendien zijn er nog ondersteunende acts uit de wereld van het entertainment."

Bergman kijkt ook uit naar de bijzondere items die de deelnemers samen zullen verzorgen: niet alleen presenteren het koor en de orkesten hun eigen programma ondersteund door mooie visuele beelden, maar er zullen ook zeer bekende en prachtige nummers worden gespeeld waarbij koor en orkesten samen musiceren. Een ongekende sfeer want niet alleen de deelnemers zijn in vol ornaat, ook het publiek wordt gevraagd zich gepast te kleden in zwart, rood en wit. Een werkelijk schitterende ambiance."

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het matinee vindt plaats iedere maandag- en woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51, vanaf maandag 4 februari. De toegangskaarten zijn nu al online verkrijgbaar via de webshop van DVS op www.dvskatwijk.nl  De prijs van een toegangskaart is € 25,00. Een parkeerkaart is verkrijgbaar voor € 5,00.

Speciaal voor liefhebbers en het Katwijkse bedrijfsleven is er het VIP-arrangement. Dit is in een beperkt aantal ook nog voor de avond verkrijgbaar. U zit dan op de beste plaatsen en wordt vooraf voorzien van een heerlijke ontvangst met diner ('s avonds) en lunch ('s middags). De prijzen zijn vanaf € 90,00 en de arrangementen zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/friendsforlife De opbrengt komt geheel ten goede aan de organisatie waardoor de prijs van de tickets voor het publiek zo laag mogelijk kon worden gehouden. 

 


deel deze activiteit

Locatie

TheaterHangaar
Katwijk
Wassenaarseweg 75
2223LA


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.