Activiteit: ‘Leer je fotocamera kennen’ | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles

‘Leer je fotocamera kennen’

maandag 18 februari 19:30 uur

Wil je in één avond meer te weten komen over je camera, dan is hier een tip: geef je snel op voor de workshop van Hans Kruyt 'Leer je fotocamera kennen'. Op maandag 18 februari om 19.30 uur leidt Hans Kruyt van fotospeciaalzaak Foto Kruyt je op een handige manier langs de basismogelijkheden van je camera en helpt je om nog mooiere foto's te maken. 

De workshop 'Leer je fotocamera kennen' bestaat uit het leren omgaan met de diverse knoppen van je instelbare fotocamera zodat je je toestel ook eens van de automatische stand durft af te halen. Het wordt duidelijk hoe je camera technisch in elkaar zit en wat je met de diverse knoppen kunt doen en bereiken. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer sluitertijd, diafragma, ISO-waarde en de plus-min-knop.

Wil je op een prettige manier meer inzicht krijgen in je camera, dan kan de ervaren fotokenner Hans Kruyt je in korte tijd heel veel bijbrengen. Een buitenkansje!

Er kunnen maximaal 30 personen meedoen aan de workshop van Hans Kruyt op maandag 18 februari in de Hoofdbibliotheek. De workshop begint om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen in de bieb. Toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en via de kaartverkoop op www.bibliotheekkatwijk.nl. Prijs voor leden € 6,00 en voor niet-leden € 8,00.

 


deel deze activiteit

Locatie

Hoofbibliotheek
Katwijk
Schelpendam 1
2225MA


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>