Afbeelding

Tangoliederen in de Soefitempel

zaterdag 26 januari 2019 20:15

Zaterdag 26 januari biedt K&O in de Soefitempel, Zuidduinseweg 5, een Muziektheater Tangoliederen met als titel 'De moed om te vertrekken'.

Kees Scholten (zang), Margreet Markerink (piano) en Emmy Storms (viool) spelen en zingen een programma over het immer actuele thema van het vertrek. Vurig en passioneel, maar ook met humor gebracht. Illusies, avontuur, liefde, mislukkingen en frustratie. En de heimwee naar dat wat achtergelaten wordt.
Het verhaal gaat over miljoenen Europeanen, die ruim honderd jaar geleden vertrokken naar de andere kant van de oceaan. Ze zochten hun heil aan de oevers van de Rio de la Plata. De confrontatie met de reeds aanwezige bevolking en cultuur leverde een nieuwe muziek en dansvorm op: de Tango.
Dit trio neemt u mee naar een wereld van havenkroegen, huurkazernes en bordelen en naar de ziel van mensen, die de moed hebben om te vertrekken. Zij doen dit door vertalingen te brengen van oude en nieuwe Argentijnse tangoliederen en met eigen composities van Margreet.
Kaarten à € 14,00 incl. consumptie zijn online te bestellen op www.kenokatwijk.nl, aan de zaal of bij het kantoor van K&O Katwijk aan de Sluisweg 16 en op tel. 4016400 (van ma. t/m vrij, tussen 9.00 en 13.00 uur). Aanvang 20.15 uur.

Locatie