Activiteit: Poppodium The Pocket: The Freelance Band | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles
  • (3)
    Muziek

Poppodium The Pocket: The Freelance Band

zondag 22 april 15:30 uur

PR-materiaal van de band zelf

The Freelance Band is een samenstelling van muzikanten die bijna allemaal actief zijn geweest bij gerenommeerde bands zoals Q65, Cuby’s Blizzards, Water, Muskee Band en Livin’ Blues. De band is eind jaren 70 opgericht, in 1986 viel de band uit elkaar door een te forse dosis ‘Party Time’ (drugs en drank). Maar twintig jaar na het uiteenvallen besloot een aantal bandleden van het eerste uur een nieuwe start te maken. Er is een omvangrijk repertoire met uitsluitend door de band zelf geschreven nummers, waarvan de wortels duidelijk in het zuiden van de Verenigde Staten liggen. Om het enigszins te duiden doe je het geluid van JJ Cale, Ry Cooder en elementen van Dire Straits in een cocktailshaker. Met de footstomp als extra drum en messcherpe vier-stemmige samenzang swingt de band als nooit te voren en is iedere show voor publiek en band een groot feest.

De support-act wordt ingevuld door de Katwijkse formatie ‘Koest’. Zij spelen hits uit de jaren 80, aangevuld met mooie luisterliedjes, top40-hits en bekende liedjes van Nederlandse bodem. Koest is puur met alleen gitaar en zang.

Kortom een ideale middag om die vastgeroeste zondagpatronen een keer te laten voor wat het is. Ga er lekker voor zitten in The Pocket met de vele zitplaatsen onder het genot van een bittergarnituur en/of een lekker speciaalbier van de tap. Voor de prijs hoef je het niet te laten want de entree is gratis.


deel deze activiteit

Locatie

Café The Pocket
Katwijk
Badstraat 38
2225bm


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>