Activiteit: Poppodium The Pocket: Joe Undercover | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
 • Alles
 • (6)
  Muziek
 • (1)
  Evenement
 • (3)
  Cursussen en workshops
 • (1)
  Welzijn
 • (1)
  Senioren

Poppodium The Pocket: Joe Undercover

zondag 18 maart 15:30 uur

N. Dofferhoff

Joe Undercover, ook wel de Dutch Joe Cocker genoemd, is een hoogwaardige tribute aan de in 2014 overleden Engelse blueszanger. De rol van Cocker wordt ingevuld door de Rotterdammer Cees Geluk. Hij vervuld die rol met verve en heeft dat in het verleden laten zien met finaleplaatsen in de TV-programma's 'The Winner Takes It All' en 'In De Huid Van'. Inmiddels heeft hij een band om zich heen gebouwd die alle bekende hits van Joe Cocker kan spelen, zoals 'With a Little Help', 'You Can Leave Your Hat On' en 'Unchain My Heart'. De band zal in voltallige samenstelling verschijnen op het poppodium van The Pocket, inclusief de twee dames die de background vocals verzorgen. Die 8 personen gaan op het podium passen is ons verzekerd, "desnoods gaat de drummer op een box spelen". Dat wordt spektakel.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Katwijkse formatie ACE die de meest bekende nummers van Neil Young zullen spelen.

De muziekmiddag begint om 15.30 uur en de toegang is wederom gratis. Wil je het optreden niet missen bestaat de mogelijkheid om van te voren kaarten te halen want het aantal bezoekers is niet onbeperkt.


deel deze activiteit

Locatie

Café The Pocket
Katwijk
Badstraat 38
2225bm


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>