The Buzz heeft tijdens 'Reuring aan Zee' dit jaar opgetreden bij Surf & Beach en zorgde daar voor een schitterende sfeer.
The Buzz heeft tijdens 'Reuring aan Zee' dit jaar opgetreden bij Surf & Beach en zorgde daar voor een schitterende sfeer. PR-materiaal van de band zelf

Poppodium The Pocket: The Buzz

donderdag 7 december 2017 21:00 tot 0:00

The Buzz is een redelijk nieuwe formatie uit Zwolle, bestaande uit 5 energieke gasten. Eind 2016 is de band begonnen en door middel van hun repertoire en 5-stemmige samenzang weet ze zichzelf te onderscheiden. Wat het repertoire is? Ed Sheeran, Doe Maar, The Beatles, The Weeknd, Prince….wat eigenlijk niet? De bandleden wagen zich zelfs aan Mr Blue Sky! Een avondvullend programma zet de band neer met nummers uit de top 2000 aangevuld met de meest recente hits en klassiekers. Verzoekje? Ook dat gaan de bandleden niet uit de weg. Het plezier van muziek maken zie je terug op het podium en de energie zorgt ervoor dat jouw voeten welhaast moeten bewegen. Donderdag 7 december is deze onderhoudende band te zien op het poppodium van The Pocket. Aanvang 21.00 uur en de toegang is gratis.

Locatie