Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles
  • (1)
    Algemeen
  • (3)
    Cursussen en workshops
  • (4)
    Muziek

Kinder Kerstmarkt

zaterdag 9 december 13:00 t/m 15:00 uur

De donkere dagen voor kerst zijn aangebroken. Nog even en je hoort alle bekende kerstsongs weer op de radio, de lichtjes worden opgehangen en voordat je het weet, is het Kerstmis. Chr. Muziekvereniging UNI is ook al aardig in de kerstsferen met leuke activiteiten voor de boeg!

UNI Katwijk organiseert zaterdag 9 december een gezellige Kinder Kerstmarkt. Tussen 13.00–15.00 uur kunt u terecht voor leuke tweedehands kerstspullen- en cadeautjes, zelfgemaakte jam, advocaat of stoofperen en natuurlijk ontbreekt de snert ook niet.
Dit alles in het clubgebouw de UNI-zaal aan de Weth. D. Ouwehandstraat 39a. 

Een week later, op vrijdag 15 december, organiseert UNI Katwijk een kerstconcert in De Dorpskerk te Katwijk aan den Rijn. Om 20.00 uur starten de leerlingen met een leuk voorprogramma, waarna het Groot Harmonie Orkest, onder leiding van Dominic Sierat u meeneemt op een muzikale reis naar een winter wonderland met hits zoals 'White Christmas' en een unieke versie van 'Jingle Bells'. 

Na afloop van het aaneengesloten programma, kunt u genieten van een lekker glaasje glühwein of warme chocolademelk. De entree is geheel vrij. U bent van harte welkom.
 Foto: pr