Alles over Katwijk - Activiteit: Huurdersavond SHD woensdag 15 november
Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles
  • (1)
    Muziek
  • (4)
    Cursussen en workshops
  • (1)
    Welzijn

Huurdersavond SHD woensdag 15 november

woensdag 15 november 19:30 uur

Linda van der Meij

Ben je als huurder van woningcorporatie Dunavie in Katwijk (pas) getrouwd, nog heerlijk vrijgezel, deel van een gezin of een vrolijke senior… voor jullie allen organiseert het bestuur van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ (SHD) haar jaarlijkse huurdersavond. Deze wordt gehouden op woensdag 15 november 2017 in de Open Hofkerk, Rijnstraat 18 in Katwijk aan den Rijn. De aanvang is om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur gaan de deuren open..

Cees Oostindie, voorzitter van het bestuur van de SHD, zal na het uitgesproken woord van welkom met de huurders terugblikken op het afgelopen jaar. Oostindie: ,,Het is altijd goed om met elkaar te kijken waar we ons als SHD het afgelopen jaar voor hebben ingezet. En dat betreft zeker niet alleen een bestuurlijke inzet, wat dacht je van de inzet van ruim dertig bewonerscommissies en contactpersonen in de wooncomplexen van Dunavie en de inzet van de klankbordgroep die het bestuur adviseert?"

De SHD is er ook deze huurdersavond in geslaagd om voor de huurders en genodigden een aantrekkelijk programma in elkaar te zetten. De gastsprekers zijn namelijk Simone Kramer en Kerwin Doelwijt van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Zij gaan in op wat de Woningwet 2015 de huurders heeft gebracht.

En er is alle tijd om elkaar na afloop te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. U komt toch ook?


deel deze activiteit

Locatie

Open Hofkerk
Katwijk
Rijnstraat 18
2223ee


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>