Logo allesoverkatwijk.nl
 • Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Cursussen en workshops
 • (2)
  Lezingen
 • (3)
  Muziek
 • (1)
  Senioren
 • (1)
  Sport

Beweegweek in De Wilbert

maandag 11 september 10:00 t/m vrijdag 15 september 10:00 uur

Woonzorgcentrum De Wilbert in Katwijk-Rijn organiseert een beweegweek voor de bewoners met hun naaste, vrienden en met vrijwilligers van 11 tot en met 15 september. Bent u een beetje sportief? De Wilbert kan uw vrijwilligershulp wel gebruiken.

De Wilbert vindt bewegen altijd belangrijk en heeft een arsenaal aan mogelijkheden voor bewoners en cliënten, maar deze week wil zij deze beweegmogelijkheden weer even extra onder de aandacht brengen. Samen bewegen is heel belangrijk, want zien bewegen doet bewegen en bewegen is goed voor jong en oud.

Daarom is iedereen, familie, vriend en u van harte welkom om mee te doen in deze beweegweek en waarbij u gekoppeld wordt aan een bewoner of cliënt.

Er is een beweegspeurtocht, een rollator/zitdansochtend, een ochtend met gym op de stoel in samenwerking met een kleuterklas uit Katwijk-Binnen en natuurlijk de koersbalcompetitie.

De week wordt afgesloten op swingende muziek van onder andere de Shadows. Tevens wordt in deze week een beweegroute uitgezet in de tuin en/of door de gangen van de Wilbert. Ook zwemmen, fietsen en wandelen worden extra onder de aandacht gebracht. Bij slecht weer gaat plan B in werking.

Hulp

De Wilbert kan hiervoor zeker nog vrijwilligers gebruiken en doet hierbij een oproep: interesse in fietsen met een bewoner of naast op een duofiets en/of rolstoelfiets? Kom dan naar de bijeenkomst op donderdag 7 september om 13.30 uur, waar u uitleg en tips krijgt en kunt oefenen met de fietsen.

Voor al deze activiteiten is de organisatie op zoek naar extra helpende handen en voeten, om zoveel mogelijk bewoners en cliënten te kunnen bereiken. Bent u vrijwilliger, familie of vrienden en heeft u interesse; meld u dan aan bij de receptie en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met Janine Beeloo,

janine.beeloo@marente.nl

of Marieke van Delft,

marieke.vandelft@marente.nl.

Wilt u wel helpen bij de wandelingen of wilt u weten hoe dat zit met het zwemmen? neem dan contact op met Janine Beeloo via de receptie van De Wilbert 071 4061500. Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen we zo snel mogelijk terug. U kunt ook mailen naar janine.beeloo@marente.nl.Foto: pr

Locatie

De Wilbert
Katwijk
Overrijn 7