Logo allesoverkatwijk.nl
 • Alles
 • (2)
  Algemeen
 • (1)
  Cursussen en workshops
 • (2)
  Lezingen
 • (3)
  Muziek
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Senioren
 • (1)
  Sport

Toeristenmarkt

dinsdag 27 juni 12:08 t/m dinsdag 29 augustus 12:08 uur

Iedere dinsdag van 27 juni t/m 29 augustus in het centrum van Katwijk: de toeristenmarkt! Dit jaar maar liefst 10 verschillende markten. De kooplieden komen uit het hele land en elk jaar weer graag naar Katwijk. De markt is van 13.00 tot 21.00 uur.

Het programma met daarin een nieuwtje, de energiemarkt, ziet er als volgt uit:

Dinsdag 27 juni: Veiligheidsdag. Veiligheid is in ieders belang. Daarom zijn de brandweer, de politie, de ambulancedienst, het Rode Kruis en de GOA's op deze toeristenmarkt te vinden. Om 19.00 uur is de officiële opening op het Andreasplein.

Dinsdag 4 juli: Katwijk, verrassend en gastvrij, ook in de horeca! Proeven, ruiken, zien, maar vooral … beleven!

Dinsdag 11 juli: Maritiem. Kom kijken bij het touwknopen, paling roken en andere ambachten. 's Avonds kunt u inhaken en meedeinen met een shantykoor.

Dinsdag 18 juli: Energiemarkt. Energie besparen is leuk! Dat kunt u op deze Energiemarkt zien: slimme manieren om duurzame energie op te wekken, energie besparen in huis, duurzame vormen van vervoer en oplossingen voor het hergebruiken van materialen.

Dinsdag 25 juli: Oldtimerdag. Liefhebbers van klassieke, antieke auto's opgelet! Kom een diversiteit aan oude modellen bewonderen.

Dinsdag 1 augustus: Standwerkersconcours. Maar liefst 15 standwerkers uit het hele land strijden om de titel 'Beste standwerker van Katwijk'. In het gevecht om de felbegeerde titel worden de meest uiteenlopende artikelen aan de man gebracht.

Dinsdag 8 augustus: Kunst in Katwijk. De kunstmarkt wordt georganiseerd door KuCo, een samenwerkingsverband van kunstenaars, kunstvormen en -stromen. Kunstenaars uit Katwijk en de regio zijn aanwezig om workshops en presentaties te geven.
Dinsdag 15 augustus: Kids Party. De kinderen gaan zich vandaag echt niet vervelen! Daar zorgt deze editie van de toeristenmarkt wel voor.

Dinsdag 22 augustus: Brocante streekmarkt. Altijd gezellig, de brocante streekmarkt. Kom struinen langs de kraampjes met curiosa, boeken, brocante, heerlijke biologische streekproducten en snuisterijen.

Dinsdag 29 augustus: Vrijwilligersmarkt. VIP Katwijk en het Welzijnskwartier staan garant voor de leukste vrijwilligersmarkt op deze laatste toeristenmarkt van het jaar!Foto: Piet van Kampen