Logo allesoverkatwijk.nl
  • Alles
  • (1)
    Algemeen
  • (3)
    Cursussen en workshops
  • (4)
    Muziek

Open dag bij Jeu de boulesvereniging

zaterdag 20 mei 10:30 t/m 13:00 uur

Katwijk heeft er een nieuw Jeu de boules terrein met 14 banen bij gekregen achter Sporthal Cleijn Duin.

Een ieder die belangstelling heeft om te gaan jeu de boulen (Pétanque), is welkom. Er wordt het gehele jaar gebruik van gemaakt op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag en op dinsdag- en donderdagavond. Op zaterdagmorgen kunnen spelers les krijgen.

Voor wie wat ouder is en een leuke sport wil beoefenen, het liefst in de buitenlucht, is dit spel uitermate geschikt. Meespelen kan als het uitkomt, er is niets verplicht.

De Jeu de boulesvereniging is opgericht met een groot aantal enthousiaste leden en gaat op maandag 22 mei van start. Tevens heeft de vereniging een clubgebouw in de sporthal waar het sociale contact verstevigd wordt.

Wie interesse heeft is zaterdag 20 mei welkom van 10.30 tot 13.00 uur om eens te kijken hoe het spel gespeeld wordt. Daarnaast komen er enkele ervaren wedstrijdspelers een demonstratie geven. Bovendien is er een stand waar alle attributen voor de sport verkrijgbaar zijn.

Meer informatie of aanmelden bij Ton Diepenhorst, tel. 4015840 / t.diepenhorst@kpnmail.nl en Ton van der Waal, tel. 4013323 / ton.vander.waal@kpnmail.nl
Locatie

Jeu de boulebaan
Katwijk