Logo allesoverkatwijk.nl
 • Alles
 • (3)
  Algemeen
 • (3)
  Cursussen en workshops
 • (4)
  Muziek
 • (1)
  Religie

Solar-Systemen All Star Gala in Katwijk

zaterdag 20 mei 10:00 uur

Het Solar-Systemen All Star Gala Heren Promotiedivisie zal op zaterdag 20 mei plaatsvinden in sporthal Cleijn Duin te Katwijk. Het Gala duurt van 10.00 tot 18.00 uur. Op deze dag zullen de beste spelers van de promotiedivisie de All Star Game spelen. Naast de Game zelf, zal er ook een dunkcontest, driepunterscontest en een skillschallenge zijn.

Maar dat is niet alles, een dag basketball kijken is natuurlijk leuk, maar toch blijft zelf basketballen nog het allerleukste. Daarom zal niemand minder dan Toon van Helfteren een clinic verzorgen in de ochtend voor de jeugd van 12 tot en met 18 jaar. Toon van Helfteren is al ruime tijd dè bondscoach van de Orange Lions. Als er dus iemand is die jou wat kan bijbrengen over basketbal, is hij dat wel. Opgeven voor de clinic kan via kinoukanbier@gmail.com onder vermelding van Clinic All Star Gala. Vermeldt hierbij het aantal personen, bij welke club jij/jullie spelen en in welke leeftijdscategorie. Kosten voor deze clinic is 5 euro per persoon, dit is exclusief toegangskaartje voor het Gala. Meld je snel aan, want vol is vol. 

Het programma

10:00 – 12.00 Clinic onder leiding van Toon van Helfteren

12.45 Skillschallenge

13.45 Driepunterscontest

14.30 Dunk Contest

16.00 All Star Game

Het programma is onder voorbehoud. Er kunnen nog kleine wijzigingen plaats vinden die uiterlijk een week van tevoren worden gedeeld via het Facebook evenement.

Blijf op de hoogte van het evenement door jezelf aanwezig te zetten op: https://www.facebook.com/events/1498287263523793/