Dagje uit AOBK

Op vrijdag 7 juni hopen we weer met u op stap te gaan. We vertrekken om 10.30 uur richting de Maasvlakte, waar we ontvangen worden om daar een uitstekende lunch te nuttigen. Na de lunch rijden we naar Neeltje Jans, waar we een rondleiding krijgen in het zeehonden centrum. Na dit alles gaan we naar Hoek van Holland waar we aanschuiven voor een heerlijk drie gangen diner.

Na deze heerlijke dag worden we weer teruggebracht naar Katwijk waar we om 21.00 uur arriveren. Deze reis is voor zowel leden als niet leden, als u lid bent betaald u 70 euro en niet leden 75 euro. U kunt zich voor deze reis inschrijven aan de balie in de Zwanenburg.

Ook kunt u zich inschrijven voor de Lady’s Day op 27 mei. Voor deze evenementen hoeft u geen lid van de AOBK te zijn.


www.aobkatwijk.nl


Passieconcert

Op vrijdag 15 maart gaf het Chr. Gemengd Koor Cantate Deo een Passieconcert van de Marcus Passie van Hans Boelee in het goed gevulde Kerkgebouw De Fontein in Katwijk.

Aan dit Passieconcert werkten mee: de sopraan Jacomina van der Plas, de tenor/bas Arjan Snijder, de bariton Kees van Lent, de organist Arjan de Vos, de verteller Ds. John de Groot.

De muzikale leiding was in handen van dirigent Alexander Prins. Wij mogen terugzien op een geslaagd Passieconcert. We vonden het fijn om de Marcus Passie van Hans Boelee, die onze dirigent geweest is weer een keer uit te voeren.


Haspadie

Vrijwillige terminale thuiszorg-thuiszorg-dagopvangactviteiten, hulp en aandacht voor iedereen; ook mantelzorgondersteuning.


Hulp nodig?

Hulplijn Thuiszorg: 0651068515 

Hulplijn Terminale Thuiszorg: 065323992


Behoefte aan een bakje en een praatje? U bent hartelijk welkom bij de Haspadie inloophuizen van 10.00-11.45 uur in de Ontmoeting (locatie Pniëlkerk, J. Bergmanstraat) op dinsdag en vrijdag, in de Ankerplaats (Voorstraat 72 ) op dinsdag en donderdag en in de Haven (locatie Triumfatorkerk, P. Heinlaan) op donderdag.


Eén keer per maand is er als extra een maaltijd in de inloophuizen. Meer info bij de inloophuizen; opgave vooraf, kleine vaste bijdrage. 


Vrijwilligerswerk

Op dinsdag 2 april organiseert Welzijnskwartier een informatieavond over vrijwilligerswerk bij Huize Callao. Bij Huize Callao, gevestigd in Katwijk, zijn talloze vrijwilligers actief. Het is hét centrum voor verschillende projecten, waaronder Katwijk Rijd(t) Mee, Integratie & Participatie en Huisbezoeken 80+. Deze drie vrijwilligersprojecten hebben ruimte voor nieuwe vrijwilligers. Daarom nodigt Welzijnskwartier geïnteresseerden uit voor een open inloopavond op 2 april van 19.00 tot 21.00 uur. 

Als je geïnteresseerd bent, kom dan naar de informatieavond op dinsdag 2 april tussen 19.00 en 21.00 uur bij Huize Callao, Callaoweg 1 in Katwijk.