Zangavond Rehobothwijk

Op woensdag 27 maart houden we weer een zangavond van de Rehobothwijk. Dat klinkt alsof het alleen voor Rehobothers is, maar niets is minder waar. De deuren staan vanaf 19.45 uur voor iedereen open. Uiteraard is zingen de hoofdmoot, daarnaast is er een korte overdenking en wordt er een gedicht voorgelezen. Uiteraard is er een bakkie en kan er tussen de bedrijven door met elkaar bij gepraat worden. Nog even geresumeerd: de tijd 27 maart deuren open vanaf 19.45 uur; de plaats het Maranathacentrum aan de Poolster en het programma een zangavond.


Maestro concert Valkenburg’s Harmonie

Valkenburg’s Harmonie geeft op zaterdag 13 april haar voorjaarsconcert in het Dorpshuis. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Een deel van de avond zal er gespeeld worden onder leiding van de vaste dirigent Frank de Jong. Tijdens dit concert kunt u genieten van o.a. La Belle Helene van Jacques Offenbach, het welbekende Swan Lake (Het zwanenmeer) van Tsjaikovski en Duet from the Pearl Fishers (Duet uit de Parelvissers) van Georges Bizet. Het tweede deel van de avond nemen 3 welbekende mannen het stokje van Frank over en strijden zij om de Valkenburgse Maestro te worden.

De strijd zal gaan tussen wethouder Jacco Knape, Joost Franse, bekend als PR man van Valken 68 en directeur van basisschool de Burcht; Robbert van Rietschoten. Zij zullen worden beoordeeld door een jury, bestaande uit dirigent Frank de Jong, oud lid van Valkenburg’s Harmonie, Caspert van der Wel en wethouder Sonny Spek.

De presentatie van deze avond is in handen van Hans Oudwater. Zie ook: Entree € 7,50 voor donateurs en € 10,-- voor niet-donateurs.