Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Nieuws

Politie zoekt getuigen van mishandeling op Koningsdag
29 april 2017

Een jongen is op Koningsdag rond 18.45 uur mishandeld door een groepje jongeren. Het slachtoffer was op dat moment in de buurt van de kermis in Katwijk aan Zee.

Niek van Rijn bezorgt en haalt geen stoelen meer

28 april 2017

Na zo'n kleine vijftig jaar heeft Niek van Rijn (76) een punt gezet achter zijn actieve 'bijbaan' als stoelenverhuurder. Hij heeft in die jaren heel wat (klap)stoelen door zijn nijvere handen laten gaan, maar onlangs heeft Van Rijn besloten om er mee te stoppen na het besluit diverse keren te hebben ...

Hypotheekschuld voor Katwijker hoger dan gemiddelde Nederlander

28 april 2017

De Katwijkse huizenbezitter heeft een doorsnee hypotheekschuld van 175.000 euro. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

CDA wil Kindertelefoon in Katwijk behouden

28 april 2017

INGEZONDEN CDA - CDA Katwijk maakt zich zorgen over het voortbestaan van de kindertelefoon. De Kindertelefoon vreest in financiële problemen te komen nu het met 388 gemeenten moet onderhandelen over de betaling voor haar diensten.

Koningsdag 2017

27 april 2017

Een overzicht van Koningsdag 2017.

Noorse meetboei spoelt aan op strand van Katwijk

26 april 2017

Op het Katwijkse strand is woensdagochtend een grote meetboei aangespoeld. De zogenoemde ‘Seawatch’ boei was niet te missen en werd dan ook snel gespot door Leen van Duijn van de EHBZ.

Koninklijke Lintjes

26 april 2017

Burgemeester Frank Koen heeft vanochtend vijftien Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. De jaarlijkse lintjesregen was in zalencentrum Tripodia in de Hoornes, waar de gedecoreerden met een smoes naar toe waren gelokt.

GemeenteBelangen organiseert denktank in Roskam

26 april 2017

INGEZONDEN GEMEENTEBELANGEN - Op woensdag 10 mei om 20.00 uur is het zover. De volgende denktank van GemeenteBelangen staat dan weer op de agenda. Natuurlijk weer in De Roskam op de Turfmarkt in Katwijk-Binnen.

KiesKatwijk wil nadeelcompensatie voor Oranjevereniging

26 april 2017

‘Betreurenswaardig’, noemt KiesKatwijk de actie van de gemeente om de vergunning voor de Kattekse Nach op het laatste moment in te trekken. Het evenement van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee stond op Koningsnacht buiten gepland op de Dwarsstraat, maar moet nu noodgedwongen naar binnen, in de ...

Gemeente maakt fout in vergunning voor de Kattekse Nach

25 april 2017

De gemeente heeft een fout gemaakt in het verlenen van een vergunning voor de Kattekse Nach morgenavond. Het evenement moet daarom noodgedwongen naar binnen, in De Schuit.

Arie Twigt pakt dubbel en maakt debuut bij Nederlands rolstoelbasketbal

25 april 2017

Katwijker Arie Twigt (16 jaar) mag sinds eind februari meetrainen met het Nederlands Herenteam rolstoelbasketbal.

Dodenherdenking bij monument

25 april 2017

Op donderdag 4 mei is jaarlijks de Nationale Herdenking plaats. Dan herdenken wij de Nederlandse oorlogsslachtoffers – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog of daarna in oorlo ...

SGP: Raad besluit monumenten te verlichten

25 april 2017

INGEZONDEN SGP - Tijdens de raadsvergadering van donderdag 20 april heeft de Katwijkse gemeenteraad unaniem ingestemd met het besluit om de monumenten de Vuurbaak, museum Oud Rijnsburg en het oorlogsmonument aan de Zeeweg te verlichten.

Herinrichting Mausoleum centraal bij bijeenkomst Genootschap Oud Rijnsburg

25 april 2017

Jacco Knape, wethouder van de gemeente Katwijk en Karin van Iterson van het bureau Hakijk, verzorgen tijdens de jaarvergadering van het Genootschap Oud Rijnsburg een presentatie over de herinrichting van het gebied rond het Mausoleum. De jaarvergadering en ontmoetingsavond is op woensdag 3 mei om 20 ...

Koninklijke penningmeester bij basketbalclub Grasshoppers

24 april 2017

Burgemeester Frank Koen heeft vorige week een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Paul Schaddé van Dooren (57).

Bestuurder vlucht na aanrijding

24 april 2017

Bij een flinke aanrijding op de Lageweg in Katwijk zijn zaterdagavond meerdere gewonden gevallen. De bestuurder ging er na het ongeluk vandoor, maar is na zijn vluchtpoging alsnog aangehouden.

Gemeente, Naturalis en Natuurcentrum slaan handen in één

22 april 2017

Naturalis, het Natuurcentrum Katwijk en de gemeente Katwijk hebben met elkaar geconstateerd dat een intensievere samenwerking een positieve bijdrage kan leveren aan het behalen van hun doelstelling op het gebied van duurzaamheid en natuureducatie. De partijen slaan daarom de handen in één en sprek ...

Uitbreiding Hoornespassage stapje dichterbij

21 april 2017

Voor de hele gemeente Katwijk is een Retailvisie Leidse Regio vastgesteld (2016). Deze visie beschrijft wat er moet gebeuren met vier wijkwinkelcentra in onze gemeente, zodat deze centra in de toekomst aantrekkelijk blijven met een compleet winkelaanbod. De Hoornespassage is hier één van. Eerder w ...

Schade Cruyff Court lost zichzelf op

21 april 2017

Het nieuwe Johan Cruyff Court aan de Zonnebloemstraat in de Molenwijk is nog niet officieel geopend, maar vorige week werd de eerste schade al toegebracht. Vandalen bekladden de middencirkel met tekst.

Avondvierdaagse vanuit Molenwijk

21 april 2017

Wijkvereniging Molenwijk organiseert voor de 46ste keer de avondwandelvierdaagse van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 mei. Maandag 15 mei is de inhaalavond.

Herinrichting Rijnstraat uitgesteld

21 april 2017

De herinrichting van de Rijnstraat en Turfmarkt in Katwijk-Binnen is uitgesteld naar 2018. Dat antwoordt het college van burgemeester en wethouders op vragen van Gemeentebelangen.

+ Meer nieuws
© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer