Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Nieuws

Auto op de kant
25 februari 2017

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden de politie en de ambulancedienst omstreeks 10 over half 5 opgeroepen voor een aanrijding met letsel op de provinciale weg N206 bij Katwijk. Net na het viaduct van de Zeeweg raakte de automobilist de macht over het stuur verloren, knalde op een lantaarnpaal en kwam een stuk verderop op zijn kant t ...

Brief burgemeester moet jongeren naar stembus lokken

25 februari 2017

Jonge Katwijkers krijgen binnenkort een brief van burgemeester Frank Koen. De burgemeester wil deze doelgroep bewust maken van hun stemrecht.

Kunstobject in Westerhaghe

25 februari 2017

De Rijnsburgse wijk Westerhaghe krijgt een kunstwerk, De Cirkel, een hekwerk met een tekst van Spinoza.

Gezin wil hulphond voor Sven

24 februari 2017

Vogels kijken, ravotten en spelen. Een paar dagen geleden was Sven van der Marel met zijn familie nog te vinden in het bos. Echt genieten doet het 9-jarige Katwijkertje niet, daar is hij veel te angstig voor. Een hulphond moet daar verandering brengen, maar geld voor deze speciale viervoeter is er n ...

Whatsappbord waarschuwt criminelen in Molenwijk

24 februari 2017

Burgemeester Frank Koen heeft donderdagmiddag het eerst Whatsappbord in Katwijk onthuld. Het bord in de Gerberastraat waarschuwt criminelen dat ze in de gaten worden gehouden door de buurtbewoners in de Molenwijk.

Lionsclub steunt lokale goede doelen met 18.000 euro

23 februari 2017

Lionsclub Katwijk honoreerde tijdens haar goede doelen avond in de Roskam vijf Katwijkse goede doelen met een totaalbedrag van 18.000 euro.

Tijdcapsule onder het nieuwe zwembad

23 februari 2017

Onder het nieuwe zwembad aan de Piet Heinlaan is woensdag een tijdscapsule begraven. Wethouder Krijn van der Spijk gaf met het ingraven van de capsule het officiële startschot voor de bouw van het nieuwe Aquamar.

Leerlingen bezoeken bouwplaats in 't Duyfrak

23 februari 2017

De KBM Groep heeft woensdag een inkijkje gegeven op haar bouwplaats in ’T Duyfrak. De leerlingen van groep 6a van CBS de Burcht in Valkenburg, allemaal getooid met een mooie bouwhelm, werden ontvangen door onder andere directeur Willem van der Plas van KBM Groep. Van der Plas: ‘Het is goed om ki ...

Noordzee Zomerfestival krijgt dag terug

22 februari 2017

Het Noordzee Zomer Festival mag dit jaar toch negen dagen muziek organiseren, net als de laatste jaren gebruikelijk was. Eerder moest de organisatie dit jaar een dag livemuziek inleveren, vanwege het beperkte aantal meerdaagse muziekdagen (15) op het evenementenplein aan de Boulevard.

Katwijk volgt ontwikkelingen kunstgrasvelden

22 februari 2017

In televisieprogramma Zembla werd vorige week woensdag opnieuw aandacht besteed aan kunstgrasvelden die ingestrooid zijn met rubbergranulaat. De uitzending was een vervolg op eerdere uitzending met de titel: 'Gevaarlijk spel, het vervolg'.

Tickets voor Kippenloop de deur uitgevlogen

21 februari 2017

Helaas pindakaas, de Kippenloop voor dit jaar is vol. Vandaag ging het allerlaatste ticket voor het wandelevenement met 6.000 deelnemers de deur uit. Dat is een stuk vroeg dan vorig jaar. Toen werd het laatste kaartje op 7 april verkocht.

Lionsclub steunt lokale goede doelen

21 februari 2017

Lionsclub Katwijk honoreerde tijdens haar goede doelen avond in de Roskam vijf Katwijkse goede doelen met een totaalbedrag van €18.000.

College aan de slag met knelpunten evenementen

20 februari 2017

Bij de totstandkoming van de toeristische agenda gaven verschillende evenementenorganisaties aan ontevreden te zijn over de dienstverlening van de gemeente. Dit resulteerde in onbegrip en onvrede over de samenwerking met de gemeente Katwijk. De evenementen in Katwijk leveren een belangrijke bijdrage ...

UNI gaat niet meer marcheren

20 februari 2017

De kracht en sterkste kant van Chr. Muziekvereniging UNI is het geven van podium-concerten in onder andere theaterzalen en kerken. Dat is de afgelopen jaren gebleken tijdens de Voorjaarsconcerten in de Vredeskerk, begeleiden en muzikaal invullen van diverse kerkdiensten en eigentijdse concerten in ...

Jongens belagen en beroven fietsers op Biltpad

20 februari 2017

Twee fietsers zijn vrijdagavond op het Biltpad rond 20.30 uur belaagd door drie jongens. Een van de fietsers werd van zijn fiets getrokken en beroofd van zijn portemonnee.

Huismussentil in Rijnsoever-Noord

17 februari 2017

In Rijnsoever-Noord is bij het voetbalveldje aan de Wega een huismussentil geplaatst. Voor het nieuwbouwproject Rijnsoever-Noord is een paardenstal gesloopt. Deze stal was een belangrijke locatie voor huismussen om hun nesten te bouwen. Huismussen zijn beschermde dieren. Om de verdwenen nesten te co ...

Gemeente wil meeuwen 'schokkeren'

17 februari 2017

De gemeente start binnenkort een proef met schrikdraad om nestelende meeuwen weg te jagen. De methode is een nieuwe manier om de overlast van deze vogels in Katwijk tegen te gaan.

6-jarig meisje overleden na valpartij in flat

16 februari 2017

Een 6-jarig meisje uit Katwijk is woensdagavond overleden aan haar verwondingen die zij opliep bij een valpartij op zondag.

Kleurrijke bouwhekdoeken voor nieuw zwembad

16 februari 2017

Leerlingen van de Groen van Prinstererschool hebben woensdagochtend bouwhekdoeken van het nieuwe zwembad onthuld.

Politie waarschuwt voor oplichters

16 februari 2017

De politie waarschuwt mensen voor oplichters. De afgelopen tijd zijn er in de Bollenstreek veel mensen slachtoffer geworden van oplichters die vaak zogenoemde babbeltrucs gebruiken.

Wereld-kampioen vogelen komt naar Katwijk

15 februari 2017

De Vogelclub Katwijk heeft komende vrijdagavond, 17 februari, een bijzondere gast. Arjan Dwarshuis doet verslag van zijn (geslaagde) poging in 2016 om het wereldrecord vogels kijken te verbeteren.

+ Meer nieuws
© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer