Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Nieuws

Politie houdt twee verdachten aan na vondst in kofferbak
28 maart 2017

De politie heeft maandagnacht twee verdachten aangehouden na een controle in Rijnsburg. In de auto van de verdachten werd in de kofferbak een aantal onderdelen van een boot gevonden.

Operatie Steenbreek wil tegels uit tuinen weren

28 maart 2017

Onder het motto 'het is tijd voor actie' is er een landelijke organisatie op touw gezet met de naam Steenbreek. De organisatie bindt de strijd aan tegen de versteende tuin. Op uitnodiging van de gemeente Teylingen kwamen bestuurders en ambtelijke ondersteuning van de Bollenstreekgemeenten, inclusief ...

Automobilisten in Valkenburg beboet

27 maart 2017

De politie heeft maandagochtend tussen 08.00 en 08.30 uur vijf automobilisten in Valkenburg een bekeuring gegeven. De automobilisten werden aangehouden bij een snelheidscontrole in de Hoofdstraat.

IJsclub Voorwaarts wil meer vrouwen op de fiets

27 maart 2017

Meer vrouwen op de racefiets of mountainbike. Dat is één van de doelstellingen van de Afdeling Wielersport van de IJsclub Voorwaarts Katwijk voor dit jaar. Een ideale manier om met deze sport te beginnen is de cursus Start2Bike. Met dit laagdrempelige trainingsprogramma van wielersportbond NTFU kr ...

Vissers sieren strand van Katwijk

27 maart 2017

Het Katwijkse strand werd afgelopen zaterdag vergezeld door 135 zoutwatervissers. De lange strook met hengels trok een hoop bekijks van de vele wandelaars die van het mooie weer gebruik maakten.

Katwijk spik en span

25 maart 2017

Katwijk zal er na dit weekend een stuk schoner uitzien. Bijna 250 deelnemers hebben zich aangemeld voor de Opschoonweek in Katwijk. De deelnemers hebben de week vandaag afgetrapt.

Ongeval met 'Ziesel' op strandafgang

25 maart 2017

Op een strandafgang in Katwijk ter hoogte van de Seinpoststraat heeft zaterdagmorgen een ongeval plaats gevonden met een zogenoemde 'Ziesel'.

Miss Montreal en De Staat op Oranjerock

25 maart 2017

Oranjerock heeft dit jaar Miss Montreal, De Staat en Memphis Maniacs op het podium. Dat maakte de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn vandaag bekend.

Andreasplein autovrij en nieuwe parkeerregels in centrum

24 maart 2017

Aanleiding voor de toekomstige herinrichting van het Andreasplein en de Princestraat is dat het centrum van Katwijk aan Zee parkeervrij en autoluw wordt. Hoewel de werkzaamheden aan het Andreasplein pas in oktober starten, is het plein vanaf maandag 3 april aanstaande al niet meer toegankelijk voor ...

Bestrijding meeuwenoverlast weer voortgezet

24 maart 2017

De bestrijding van de meeuwenoverlast wordt weer voortgezet. De gemeente zet dit jaar vooral in op het ongeschikt maken van broedplaatsen, het verstoren van broedplaatsen en het dompelen van eieren in olie. Er worden twee nieuwe bestrijdingsmethoden getest: het plaatsen van een nestkast voor slechtv ...

Sollicitanten burgermeesterschap gaan mee het graf in

24 maart 2017

De vertrouwenscommissie en gemeenteraad hebben een nieuwe burgemeester uit de hoge hoed getoverd, maar hoe ze tot die beslissing zijn gekomen, blijft voor altijd geheim. Wie een baantje als burgemeester in Katwijk wel zag zitten, zullen we dus nooit te weten komen.

Directie Opleidingsschool 'furieus'

23 maart 2017

'Een hele rare streek'. Dat vindt de directeur van de Christelijke Opleidingsschool aan de Parklaan in Katwijk van het besluit om geen nieuwe sportzaal te bouwen naast de school.

Uitgeverij Verhagen verstevigt positie in Cluster Leiden

23 maart 2017

Uitgeverij Verhagen heeft in samenwerking met de Koninklijke BDU het voornemen om - na afronding van de adviesprocedure bij TMG- het verspreidingsgebied van Verhagen fors uit te breiden.

Nieuwe burgemeester al in bezit van Kattekse knip en Valkenburgs nipje

22 maart 2017

Een dag na de bekendmaking stonden de eerste Katwijkse reporters al bij de nieuwe burgemeester van Katwijk op de stoep. Internetzender Podkat bracht een bezoekje aan de gemeente Twenterand, waar Cornelis Visser op dit moment nog burgemeester is.

Gemeente en leerlingen aan de slag op Boomfeestdag

22 maart 2017

Leerlingen van verschillende basisscholen in Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg worden vandaag aan het werk gezet op nationale Boomfeestdag. Samen met de wethouders en wijkbeheerders worden er meer dan 20 bomen geplant in de gemeente.

Gemeente wil pool van verkeersregelaars voor evenementen

21 maart 2017

Als de zon meer gaat schijnen, weet je dat het evenementenseizoen is aangebroken. In Katwijk vinden veel evenementen plaats. Daar is de gemeente blij mee. Grote groepen mensen beleven hier plezier aan en deze evenementen maken de gemeente levendig en aantrekkelijk.

Oud-medewerkers RTV starten online tv-medium

21 maart 2017

RTV Katwijk heeft er een concurrent bij met het nieuwe lokaal online tv-medium 'I love Katwijk'. Dit nieuwe 'media- en nieuwsbedrijf' pakte gisteren meteen uit met een online uitzending van de bekendmaking van de nieuwe burgemeester.

Katwijkse sloeproeiers klaar voor nieuw seizoen

21 maart 2017

De meiden van sloeproeiteam ’t Rosétje zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Sinds twee weken zijn ze weer aan het trainen in de 6-persoonssloep 'Katowice'.

Cornelis Visser nieuwe burgemeester van Katwijk

20 maart 2017

De gemeenteraad heeft maandagavond Cornelis Visser voorgedragen als nieuwe burgemeester van Katwijk.

Opbrengst veiling eerste Hollandse Nieuwe naar 'Wish-on-Wheels'

20 maart 2017

Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe wordt op dinsdag 13 juni traditioneel geveild. Onder het motto 'echte maatjes laten liefste wensen uitkomen' gaat de opbrengst dit jaar naar Make-A-Wish Nederland. Wendy van Dijk, ambassadeur van dit goede doel, doet de presentatie van dit evenement.

Nieuwe burgemeester vanavond voorgedragen

20 maart 2017

De voorzitter van de vertrouwenscommissie maakt vanavond bekend wie er in de voetsporen treedt van Jos Wienen, Boelhouwer van Wouwe en Willemien van Montfrans-Hartman. Wie wordt de nieuwe burgemeester van Katwijk?

+ Meer nieuws
© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer